Affärsidé

Olikt alla andra – ett signum för affärsverksamheten.

Via ett brett register av leverantörer även utanför de traditionella ramarna, hittar vi Unika gåvor för din företagsprofilering, din personal och dina kunder. Vi lägger mycket tid på att hitta varor som inte är massproducerade, allt för att ni som kund skall kunna göra ett val i samband med er fortsatta profilering.

Självklart är också du som kund välkommen att kontakta oss då du kanske själv har idéer och tankar om att ”få ditt företag att märkas”. Låt då oss undersöka möjligheterna att finna mer säregna och utmärkande produkter för just din marknadsföring!

Den bästa gåvan är den som märk(t)s.

Vi hjälper också gärna till om ditt behov gäller enstaka produkter till speciella tillfällen såsom uppvaktningar, invigningar, tävlingar, pensionsavtackningar m.m.
Genom ett nära samarbete med konsthantverkare kan unika produkter tas fram.

MärkVärdigt vänder sig i första hand till företagskunder men självklart är du som privatperson också välkommen med din beställning!

Med vårt kundvänliga bemötande, långa branscherfarenhet och breda kontaktnät är vårt mål att i varje enskild affär överträffa kundens önskemål och förväntningar.

Visst är det MärkVärdigt!